Vognmandsforretningen Fjellerup & Søn A/S er en familie ejet virksomhed, som blev stiftet i 1962 af Henning Fjellerup. I dag er familievirksomheden ejet og drevet af vognmand Henrik Fjellerup, med stor passion for det faglige håndværk og for at yde en god service for kunden.

 

Vores chauffører er stabile, veluddannet og servicemindet, og de er klar til at løse alle former for transport og kran opgaver. Alle vores chauffører har været ansat hos os i mere end 25 år, og udgøre derfor en vigtig del af virksomheden.

 

Vi er bevidste om, at der skal være en klode til de næste generationer, hvorfor vi tænker grønt og miljøbevidst. Ansvarlighed er vigtigt og vi i Vognmandsforretningen Fjellerup & Søn A/S gør alt, hvad vi kan for at være en grøn & miljøvenlig virksomhed. Vi køre i de mest miljøvenlige lastbiler, som løbende bliver udskiftet til det nyeste på marked.

Endvidere er vognmandsforretningen Fjellerup & Søn A/S godkendt af miljøministeriet, som indsamlingsvirksomhed og affaldstransportør.

”Intet er for stort og intet er for småt”, hos os bliver alle typer af opgaver taget meget seriøst og der bliver ved hver henvendelse taget højde for den enkelte kundes behov.

Det er vores målsætning altid at levere en høj service, så du som kunde altid vil få en god oplevelse ved at vælge Vognmandsforretningen Fjellerup & Søn A/S til din transport eller kran opgave.